De stiut

Bine de stiut atunci cand comanzi un tort :

Pentru ca multa lume cere detalii despre torturile mele as vrea sa stiti urmatoarele lucruri:

1.  Greutatea  minima pt o comanda  de tort  este de 2.5- 3 kg depinde de cremele alese si de decorul tortului !   

2 .   Se  calculeaza aproximativ 150-170 grame/felie  – in cazul torturilor  simple fara un decor deosebit,  si mai mult in cazul torturilor cu multe figurine, cu decor special. 

(Din experienta mea , o portie normala de tort nepersonalizat trebuie sa aiba 100-130 gr/invitat. Este o cantitate care ofera echilibru intre o portie suficienta de desert si siguranta ca invitatii vor aprecia tortul la adevarata sa valoare.
Trebuie sa aveti in vedere ca torturile personalizate cantaresc mai mult (din cauza personalizarii) si compozitiile difera prin structura si densitatea lor, facand sa difere greutatea in functie de ingredientele folosite.
Asadar, cand calculam greutatea unui tort vom tine cont de numarul de invitati si compozitia preferata. La cantitatea minim necesara vom stabili impreuna decorul si apoi greutatea si pretul final.
ATENTIE: pentru torturile personalizate – in functie de decorul ales – greutatea acestora se poate chiar dubla!!!))

3.  Exista un pret unic  , la kg, la care pot adauga o suma/ kg in functie de complexitatea modelului (cele mai scumpe vor fi cele 3D si cele cu  figurine)

  4 . Torturile sunt preparate in laboratorul propriu,  realizate NUMAI  LA COMANDA  si personalizate in functie de cerintele clientului ( impreuna putem  crea un model unicat, ceva care  sa il reprezinte  pe sarbatorit(a)…)

5. NU  folosesc  aditivi,  conservanti si arome artificiale , nu folosesc creme instant sau praf de oua pt blat , nu lucrez deloc cu margarina si nici cu alte produse care contin multi conservanti.  Blaturile de tort sunt coapte in cuptor  si preparate cu oua, faina, si zahar nu aditivi sau prafuri.

6. Produsele cumparate sunt proaspete si ma aprovizionez in functie de comenzi. Torturile le lucrez maxim inainte cu o zi de data evenimentului.

 Detaliile  necesare  unei  comenzi :

Deobicei iau comenzile telefonic pentru a evita deplasarea clientilor la mine. Daca ai vreun tort preferat imi trimiti prin mail poza si restul discutiilor le vom avea telefonic. Am incredere in tine ca vei veni sa ridici tortul asa ca nu cer avans.

La telefon vom discuta detaliile tortului, greutatea lui (pentru cate persoane), modelul, interiorul, culoarea , mesajul de pe tort, numele tau, data si ora livrarii si numarul de telefon

Comenzile le primesc inainte cu cateva zile minim pentru a avea timp sa pregatesc tema tortului (minim 3-4 zile )

LISTA  CREMELOR FOLOSITE :

1. Crema de vanilie cu multe fructe proaspete (gen diplomat)

2. Crema de vanilie cu bucati de fructe de padure/ sau visine/  capsuni/ sau piersici

3. Crema de  ciocolata  – care poate fi cu alune sau nuci prajite

4. Crema de ciocolata care poate fi cu stafide imbibate in rom

5. Crema de ciocolata cu bucati de fructe de padure/ sau bucati de visine/ capsuni

6. Crema de ciocolata si jeleu de caramel cu nuci prajite (tip snickers)

7. Crema de ciocolata cu menta

8. Crema  de  ciocolata  alba cu aschii de ciocolata neagra, sau cu bucati de fructe de padure/ sau bucati de visine/ capsuni

9. Crema cu iaurt de fructe cu bucatele de fructe  –  cu fructe  de  padure/visine/ananas/ piersici

10. Crema lamaie (o delicioasa crema fina) – cu bucatele de piersici/ ananas/ lamai si lime confiate.

11. Crema de cafea care poate fi cu stafide sau nuci prajte.

12. Crema caramel  simpla sau cu bucati de nuci caramelizate sau bucati de nuci prajite.

13. Tiramisu ( exclus la torturile 3D)

14. Crema milch schnitte (de la prajitura Kinder Pingui care e crema fina cu lapte condensat , ideala pentru copii  simpla sau in combinatie cu visine sau fructe de padure)

15. Crema de branza de vaci cu capsuni/ fructe de padure/visine/ sau OREO

16. Crema fina cu iz de sampanie si coaja de lamaie/ lime . Aceasta crema se poate combina foarte bine cu jeleu de visine sau de fructe de padure.

17. Mousse de doua ciocolate (amaruie/ sau cu lapte / sau alba) alaturi de pandispan insiropat care se poate decora in fondant , ciocolata sau frisca.

18. Mousse de trei ciocolate  (amaruie, cu lapte si alba)  alaturi de blat umed . Intre staturile de mousse se pot adauga fructe de padure/ visine. Acest tip de tort se poate lasa neacoperit cu fondant, sau se poate turna un strat de ciocolata  .

19.Mousse de trei ciocolate  (amaruie, cu lapte si alba)  alaturi de blat de cacao . Intre staturile de mousse se pot adauga fructe de padure/ visine. Acest tip de tort se poate decora in fondant.

20. Mousse de vanilie alaturi de jeleu de pere caramelizate  / sau mere cu iz de scortisoara  alaturi de blat umed cu ciocolata.

21.Mousse de ciocolata alba cu tonka si insertie de crunch

22. Mousse de ciocolata caramel

23. Mousse de ciocolata cu aroma de cafea ( cu sau fara  alune caramelizate )

24. Mousse de portocale cu bucatele de portocala / mandarina

25. Mousse de ciocolata alba si lime .

 

P.S. Se pot combina 2 creme intr-un tort . Blatul se taie in trei bucati egale, iar in tort se pot pune doua creme diferite. 

Cremele de iaurt cu fructe sunt delicioase (fresh si racoritoare ) mai ales in combinatie cu crema de ciocolata sau cu crema de vanilie.  Asadar asta e recomandarea mea atunci va alegeti cremele pentru un tort, puteti sa alegeti 2 tipuri de creme pentru un gust divin.

In interiorul torturilor mele veti gasi multe fructe nu doar urme de fructe…. si veti gasi cu siguranta crema generoasa care nu e gretoasa.

Torturile se pot decora la exterior in fondant (pasta de zahar/ martipan) ,  in frisca sau ciocolata

Pentru alte  detalii    e-mail :  bianca.ms.76@gmail.com sau telefon 0744-534478

Dragii mei clienti,

Va multumesc pentru increderea pe care mi-o acordati.

In scopul de a face si mai eficiente serviciile mele catre voi, as dori sa tineti cont de cateva reguli simple dar absolut necesare pentru ca eu sa imi pot derula activitatea in cele mai bune conditii si a raspunde nevoilor voastre la cele mai inalte standarde:

1)      Un tort trebuie sa treaca prin mai multe faze de lucru, de la preparare blat la racirea lui, de la prepararea cremelor la racierea lor, de la umplerea torturilor la lasarea pentru intarit la frigider (minim 12 ore ar fi ideal) si in ultima faza la  decorarea lor. In cazul in care torturul are figurine sau flori  acestea trebuie facute cu cateva zile inainte pentru a avea timp sa se usuce, sa aibe tinuta corecta pe un tort.

      MA PUNETI IN DIFICULTATE DACA DORITI UN TORT PERSONALIZAT DE  AZI PE MAINE SAU PESTE DOUA ZILE!!!

 Modul meu de lucru este pe baza de comenzi, deci nu am nimic   pregatit dinainte, nici  macar un blat in plus (nici macar congelat).

2)      Va rog respectuos in cazul in care aveti o onomastica in ziua de … ( ex. 26.11.2014, 27.11.2014 sau chiar luna decembrie )  si va doriti un tort facut de mine puteti sa imi plasati comanda telefonic pentru a stii dinainte ce am de facut , sa va iau in calcul  chiar daca nu stiti exact inca data cand va avea loc petrecerea pt ca aceasta poate fi mutata cu cateva zile inainte sau dupa dupa cum aveti programari.

3)      Eu nu fac torturi pe banda, nu fac torturi in photoshop si tot ce vedeti pe torturile mele implica multe ore de munca si multa migala.

4)      Va mentionez ca eu ma aprovizionez singura cu majoritatea ingredientelor necesare prepararii acestor torturi , cu masina mea personala si cum stiti nu folosesc premixuri si alte ingrediente care se livreaza de catre firmele de distributie in regim en-gros. Deci daca dvs ma sunati AZI ca doriti un tort pentru MAINE  sau POIMAINE si eu mai am intre timp 5 torturi de facut trebuie sa fug la magazinul X sau Y pentru a cumpara ingredientul Z care poate imi lipseste momentan. Deci nu prea e posibil si imi este foarte greu sa fac fata acestor cerinte .

5)      Cu siguranta ca mai exista si petreceri surpriza, chefuri neprevazute si altele dar  in caz ca va doriti un tort facut de mine va rog sa ma anuntati din timp.  In agenda mea nu se pierde nimic , totul se noteaza conform dorintelor dvs.

6)      PENTRU PERIOADA CRACIUNULUI, voi face si prajituri de casa asa cum v-am obisnuit in fiecare an, platouri asortate sau la cerere. Daca va doriti tort in acea perioada mi-ar fi de foarte mare ajutor daca m-ati  anunta din timp pt ca in aceea perioada voi putea prelua doar un numar limitat de torturi.

Ispite Dulci va multumeste pentru intelegere si va asteapta cu drag pentru cele mai dulci comenzi!!!

 

7 Responses to De stiut

  1. ioana says:

    buna,as dori daca se poate cat costa tortul de botez Philip ,tort botez Alexandru , tort botez cu bebe in patut si tortul sa fie de 7 kg ,multumesc.

    • Bianca says:

      Buna ziua… va rog sa ma cautati la numarul de telefon 0744-534478 e afisat si pe site si va dau telefonic toate informatiile de care aveti nevoie.

  2. alina says:

    despre preturi daca ne puteti spune ceva.multumesc

    • Bianca says:

      Buna ziua. Va stau la dispozitie cu orice informatii la numarul de telefon afisat pe site. Mi va stiiti sa intrebati orice va intereseaza.
      Multumesc

  3. Bia says:

    Buna ziua! As dori sa stiu daca faceti livrari la domiciliu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>