Diferenta mousse de ciocolata desert individual

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand iti alegi un desert?  In primul rand un desert ar trebui sa treaca testul  vizual pentru a te atrage sa gusti din el. In al doilea rand ar trebui ca gustul sa fie pe masura aspectului sau uneori sa il si depaseasca.  Pentru ca de multe ori iti amintesti despre desertul respectiv ca a fost bun si ca a fost frumos. Dar,  in primul rand iti vei aminti ca a fost bun,  astfel iti mai doresti sa mai mananci o data, inca o data si de ce nu de cate ori ai ocazia.

DSCF5910

 

Varianta mousse de 3 ciocolate ca si desert individual poate avea doua (sau mai multe) prezentari.

Pentru azi varianta tip prajitura mousse de ciocolata care contine blat umed cu ciocolata alaturi de delicioasele moussuri din ciocolata belgiana. Un desert complet doar de ciocolata pentru ciocolatosii din voi. Gramajul minim aproximativ este de 150-160 g.

A doua varianta este varianta la pahar care vine cu un plus de gust. Blat insiropat, mousse de ciocolata, fructe si ….surprize.  In timp ce introduci lingurita in pahar vei descoperi bunatati care fac din acest pahar un desert complet, un desert demn de a fi luat dupa ce ai savurat o masa impreuna cu familia sau prietenii.  Gramajul aproximativ este de 170-190 g in functie de ce contine si cu ce decorat.


DSCF5911

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *