Oferta prajituri Paste Ortodox 24.04.2022

Oferta de Pastele ORTODOX  2022 pentru prajiturile de casa asortate este urmatoarea:

  1. Prajitura Ispite Dulci
  2. Prajitura Snickers
  3. Prajitura Iulia
  4. Prajitura Caramel
  5. Prajitura Mirela
  6. Prajitura Albinita
  7. Prajitura cu foi de mac si crema vanilie
  8. Prajitura Valurile Dunarii
  9. Bombe cu ciocolata
  10. Cuburi de ciocolata cu cocos

Pregatesc cutii asortate din aceste sortimente .

Prajiturile vor fi taiate fasii , fiecare cutie continand 3-4 sortimente de gramaj aproximativ egal  , pretul per kg este 68 lei  / kg   plus  pret cutie ( 3 lei sau 5 lei in functie de marimea ei) .  Cutia pregatita  SI MINIMUL DE COMANDA va avea gramajul  de 1  kg aproximativ dar gramajul final  il stabiliti dvs in functie de necesitatile famiiei . O cutie poate cantari si 3-4 kg  sau ce gramaj doriti.

Comenzile se primesc pana cel tarziu LUNI in data de 18.04.2022.

Ridicarea comenzilor se face VINERI  , 22.04. 2022 in intervalul orar  10-18 . Adresa : Strada Potopului nr 2 ( n spate la depozitul de covoare Tomek din zona Podeni) 

Pe langa aceste sortimente  voi mai face urmatoarele sortimente :

Macarons – pret 180 lei ambalate in cutii de 0.5 kg ( 85 lei ) sau 1 kg ( 170 lei)

Sarah Bernard – pret 90 lei   kg ( vor fi ambalate in cutii  de 0.5  )

Rafaello  ( Despre Rafaello se pot spune multe. Sunt bune dar depinde ce reteta urmezi. Ingredientele principale sunt untul de 82 %, laptele praf , nuca de cocos si smantana grasa …si sunt delicioase.) -75 lei kg

Cozonac  clasic cu oua si unt  care contine nuca, cacao si bucatele de rahat la pretul de 70 lei/ kg  – (o bucata aproximativ 1.2 kg-1.3 kg  )

Cozonac cu nutella  – un cozonac ciocolatos cu multa umplutura de ciocolata si nutella . Nutella adevarata si picaturi de ciocolata . 70 lei/ kg  – (o bucata aproximativ 1.2 kg-1.3 kg

Prezentare prajituri :

Prajitura Ispite Dulci– prajitura care contine o bezea cu nuca, strat de ciocolata cu lapte, crema de vanilie cu unt acoperita cu un strat de ciocolata.

Prajitura Snickers: Prajitura cu blat de ciocolata si nuca, crema de ciocolata cu nuca prajita invelita in strat de ciocolata.

Prajitura Iulia : ( Este o prajitura cu multa nuca, blat de nuca, crema de vanilie cu unt si strat de nuci caramelizate. )

Prajitura Caramel : O prajitura delicioasa pentru iubitorii prajiturilor cu nuca si caramel. Prajitura contine foi de bezea cu nuca, o crema fina de vanilie cu unt de 82 %, un strat subtire de caramel si este acoperita cu ciocolata caramel.

Prajitura Albinita – prajitura cu foi cu miere, crema de vanilie si strat de gem acrisor caise/ prune sau maciese.

Prajitura cu foi de mac si crema de vanilie : o prajitura de casa cu foi de mac, foaie de bezea peste care se pune o delicioasa crema de vanilie cu unt de 82 %.

Prajitura Mirela  :O prajitura deosebita care contine blat de cacao, bezea cu nuca, crema fiarta pe aburi cu vanilie cu adaos de unt de 82 % , strat fin de gem de afine acoperita cu un strat de ciocolata neagra si crispearls .

Prajitura Valurile Dunarii : o prajitura dulce acrisoara ce contine  blat marmorat cu visine, crema de vanilie cu unt acoperita cu strat delicios de ciocolata.

Prajitura cuburi de cocos  : Sunt facute din blat (pandispan) alb si trecute prin  crema de cacao + ciocolata care are in compozitie si unt de 82 % . Cuburile taiate din pandispan se imbiba in sosul delicios de ciocolata si se trec prin nuca de cocos la final.

Bombe : pandispan aromat cu rom, stafide, ciocolata topita invelite dupa preferinta in nuca de cocos, nuca caramelizata sau bombonele.

Macarons ( 180 lei kg )

Sarah Bernard ( 90 lei kg )

Cozonac clasic : ( 70 lei kg )

Cozonac cu Nutella si ciocolata  : ( 70 lei kg ) 

 

Comenzile se primesc pana cel tarziu in data de 18.04.2022.

Ridicarea comenzilor se face VINERI  , 22.04. 2022 in intervalul orar  10-18 .

Pentru comenzi ma puteti suna la 0744-534478.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *