Termeni și condiții

Accesul si utilizarea acestui site sunt supuse urmatoarelor conditii si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand site-ul (inclusiv inregistrarea unei comenzi), acceptati, fara limitari,aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dvs si II Sima Bianca Maria sunt inlocuite prin prevederile prezentelor conditii. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati,fara limitari, va rugam sa parasiti acest site.

Conditii generale:

Conditiile specificate stabilesc si reglementeaza drepturile si obligatiile vanzatorului/furnizorului (II Sima Bianca Maria ) si cumparatorului(client/consumator).
Toate relatiile contractuale sunt incheiate in conformitate cu legea romana. Relatiile nereglementate se ghideaza dupa Legea Protectiei Consumatorului.

II Sima Bianca Maria (Ispite Dulci) comercializează produse destinate consumului, fără restricții, sub formă proaspătă. Produsele sunt fabricate într-un sistem de siguranță a alimentului. II Sima Bianca Maria nu iși asumă răspunderea de a garanta că produsele noastre nu conțin deloc alergeni. În laboratorul nostru se folosesc ingrediente cu potențial alergen: lapte și preparate din lapte, oua, fructe cu coajă lemnoasa, faina de grâu (gluten).

În cazul în care ne solicitați produse fară unul sau mai multe din aceste ingrediente vă asigurăm că facem toate eforturile pentru a limita riscul contaminării, dar este responsabilitatea dvs. să ne anunțați dacă suferiți de alergii.

Produsele noastre nu sunt recomandate a fi consumate de persoanele cu diabet zaharat, decât în cazul în care se comandă produse special destinate persoanelor cu această afecțiune. Nu se recomanda consumul de produse care conțin cafea sau coloranți de către copii întrucât pot afecta negativ concentrarea și atenția acestora.

Toate produsele (Ispite Dulci) sunt lucrate manual, de la prajituri și până la torturi, iar din acest motiv se vor regăsi variații de textura și culoare în produsul pe care îl veți achiziționa. Toate imaginile de pe site-ul nostru www.ispitedulci.ro sau pagina de Facebook (https://facebook.com/IspiteDulci/) sunt sugestii de prezentare, avand un caracter pur informativ. Nu garantam in nici un fel ca putem reproduce identic un model, fie de pe site-ul nostru fie din imaginile prezentate de client, din alte medii. Comenzile se preiau si on-line, prin intermediul site-ului nostru  www.ispitedulci.ro sau la numarul de telefon 0744-534478..

Termenul minim de preluare a comenzilor pentru torturile simple, nepersonalizate, este de 48 ore, iar pentru torturile personalizate cu pastă de zahăr sau alte decorațiuni, este de 3 zile,  în limita disponibilității. Comenzile online sunt valide doar după confirmarea acestora. Pentru torturile de nuntă sau botez comenzile se transmit cu cel puţin o luna înainte. În momentul atingerii capacităţii maxime de producţie a laboratorului nostru, preluarea comenzilor va înceta.

Luând în considerare caracterul perisabil al produselor comercializate,II Sima Bianca Maria nu va lua în considerare eventualele reclamații privind calitatea produselor, la un termen ce depășește 24 ore de la preluarea lor și doar dacă se face dovada bonului de casă.  În cazul solicitării modificării orei/datei sau anulării unei comenzi, clientul se obligă să anunţe acest lucru telefonic .

Solicitările de modificare a comenzii se vor onora doar dacă sunt anunţate cu cel puţin 2 zile înainte de data eliberării comenzii. Excepţie fac torturile de nuntă sau de botez, pentru care solicitările de modificare se vor onora doar dacă sunt anunţate cu cel puţin 4 zile înainte.

Se va încerca rezolvarea pe cale amiabilă, prin înţelegere între cele două părţi, a oricărui conflict apărut între client și II Sima Bianca Maria. La preluarea comenzilor vom solicita următoarele informaţii: numele, adresa de e-mail și numărul de telefon pe care le vom folosi pentru a lua legătura cu dvs. doar în ceea ce privește comanda depusa și în nici un caz nu le folosim la o data ulterioară sau în alt scop.

Pentru figurinele 3D, realizate manual, se percepe o taxă de manoperă/ bucată, în plus față de prețul tortului/kg. Acest cost variază între 15-50 lei, în funcție de dificultatea și complexitatea figurinelor solicitate.

Figurinele din pastă de zahăr pot conţine accesorii și ornamente alimentare necomestibile.. Cantitatea minimă garantată  pentru torturi personalizate cu pastă de zahăr este de 2,5-3 kg, iar pentru cele 3D, 4 kg. Cantitatea finală a produsului comandat poate varia cu +/- 35-40  %, depinzând de sortimentul ales și tipul decorului solicitat.

Renuntarea la comanda si returnarea avansului pentru nunti,botezuri sau candy bar se accepta cu cel putin 2 saptamani inainte de data eliberarii comenzii, in caz contrar se va retine valoarea avansului.
-avansurile incasate cu numerar sau card se returneaza doar in baza bonului fiscal;
-la cerere se elibereaza certificate de conformitate pentru produsele fabricate.

Prețurile exprimate în comanda tortului/prajiturilor nu acoperă servicii suplimentare precum felierea torturilor și servirea prajiturilor. Aceste servicii le putem oferi contracost, la solicitarea expresă a clientului.

Marca Ispite Dulci este inregistrata la OSIM.Toate drepturile sunt rezervate.

 

osim