Cadouri dulci pentru cei dragi

Luna decembrie se apropie cu pasi repezi. In acest an m-am gandit sa vin in ajutorul dumneavoastra, al micilor sau marilor intreprinzatori pentru a darui angajatilor sau colaboratorilor dumneavoastra un cadou dulce, preparat cu mult drag in laboratorul nostru din ingrediente naturale la un standard de calitate ridicat.

Astfel am creat cateva idei de cadouri care pot fi daruite si se pot concretiza ca si cadou dulce oferit in luna noiembrie / decembrie (doar pe baza de comanda prealabila) la numarul de telefon 0744-534478.

  1. Cutii cu macarons (4 bucati)  – 20 lei (se pot personaliza cu eticheta cu numele companiei si urarea pe care o doriti)

2. Ciocolata de casa (poate fi de doua feluri – cu nuca/sau simpla  si/ sau alba cu merisoare) – 20 lei pungulita  (un gramaj de aprox 200 g) –  (se pot personaliza cu eticheta cu numele companiei si urarea  pe care o doriti)

3. Bomboane homemade Rafaello (facute cu unt de 82 %, cu lapte praf, nuca de cocos, smantana, cu aluna prajita in interior  fara faina- potrivite pentru persoanele cu intoleranta la gluten)

10 bucati – puse in pungulita, legate cu snur (se pot personaliza cu eticheta cu numele companiei si urarea  pe care o doriti) 20 lei 

4. Bomba pentru ciocolata calda (facuta din ciocolata si umpluta cu bucatele de marshmallow)  care se pune intr-o cana de lapte cald , rezultand o bautura delicoasa pentru sezonul rece. – pret 16 lei bucata ( (se pot personaliza cu eticheta cu numele companiei si urarea  pe care o doriti)

Pentru alte intrebari , detalii si comenzi va rog sa ma contactati telefonic la 0744-534478 .