Oferta Paste catolic 09.04.2023

Oferta de Pastele catolic 2023 pentru prajiturile de casa asortate este urmatoarea:

  1. Prajitura Ispite Dulci
  2. Prajitura Snickers
  3. Prajitura Fulg de Nea
  4. Prajitura Caramel
  5. Prajitura Albinita
  6. Prajitura Regina Sofia
  7. Bombe cu ciocolata

Pregatesc cutii asortate din aceste sortimente .

Prajiturile vor fi taiate fasii , fiecare cutie continand 3-4 sortimente de gramaj aproximativ egale , pretul per kg este 78 lei / kg   plus cutia 5 lei. Cutia pregatita va avea gramajul MINIM de 1.5  kg dar gramajul il stabiliti dvs in functie de necesitatile familiei. O cutie poate cantari si 3-4 kg .

Pe langa aceste sortimente  voi mai face urmatoarele sortimente :

Macarons – pret 200 lei ambalate in cutii de 0.5 kg ( 100 lei )

Sarah Bernard – pret 100 lei kg  ambalate in cutii  de 0.5   kg

Cozonac cu Nutella si bucati de ciocolata  80 lei kg  ( O bucata cozonac are aproximativ 1- 1.2 kg )

 

Prezentare prajituri :

Prajitura Ispite Dulci– prajitura care contine o bezea cu nuca, strat de ciocolata cu lapte, crema de vanilie cu unt acoperita cu un strat de ciocolata.

Prajitura Snickers: Prajitura cu blat de ciocolata si nuca, crema de ciocolata cu nuca prajita invelita in strat de ciocolata.

Prajitura Fulg de Nea: Contine bezea fina cu bucati de visine , crema de vanilie cu unt de 82 % acoperita cu un strat de ciocolata peste care se presara fin cocos.

Prajitura Caramel : O prajitura delicioasa pentru iubitorii prajiturilor cu nuca si caramel. Prajitura contine foi de bezea cu nuca, o crema fina de vanilie cu unt de 82 %, un strat subtire de caramel si este acoperita cu ciocolata caramel.

Prajitura Regina Sofia :  contine trei foi diferite ( cacao, cocos, nuca ) alaturi de trei creme diferite : ciocolata, cafea si vanilie

Prajitura Albinita – prajitura cu foi cu miere, crema de vanilie si strat de gem acrisor caise sau maciese.

Bombe : pandispan aromat cu rom, stafide, ciocolata topita invelite dupa preferinta in nuca de cocos, nuca caramelizata sau bombonele.

Macarons ( 200 lei kg )

Sarah Bernard ( 100 lei kg )

Cozonac cu nutella

Saratele crocante cu gust adevarat de casa  dupa o reteta veche traditionala din ingrediente naturale cu untura si mult bun gust . Se vor ambala in caserola de 300 g (ca in imagine) – 30 lei caserola 

 

Comenzile se primesc pana cel tarziu in data de 02.04.2023

Ridicarea comenzilor se face SAMBATA , 08.04.2023 in intervalul orar  10-14 . Adresa : Strada Potopului nr 2 ( in spate la depozitul de covoare Tomek din zona Podeni) 

Pentru comenzi ma puteti suna la 0744-534478.