Oferta PASTE (ortodoxe) 2020

Oferta de Paste din anul aceste este putin diferita fata de cele precedente. Avand in vedere situatia actuala in care ne aflam am decis ca oferta acestui an sa fie compusa din doua cutii cu prajituri.

Cutia numarul 1  : 

  1. Prajitura Iulia
  2. Prajitura Ispite Dulci
  3. Prajitura cu foi de mac si crema vanilie
  4. Prajitura Albinita
  5. Bombe

Cutia numarul 2 : 

1. Prajitura Ispite Dulci

2. Prajitura Snickers

3. Prajitura Valurile Dunarii

4. Prajitura Zserbo

5. Bombe

 

Prajiturile vor fi taiate fasii , fiecare cutie continand 5 sortimente de gramaj aproximativ egale , pretul per kg este 56 lei dar cutiile vor avea gamajul de 1.75 kg  ( plus pret cutie 3 lei)

Pentru a simplifica comanda si primirea banilor ( nu am POS ) pretul final al cutiei va fi 100 lei.

Pe langa aceste doua cutii voi mai face urmatoarele sortimente :

Macarons – pret 160 lei ambalate in cutii de 0.5 kg ( 80 lei ) sau 1 kg ( 160 lei)

Sarah Bernard – pret 75 lei  ambalate in cutii  0.53 g ( 40 lei)  , sau de 1 kg ( 75 lei)

Cozonac  clasic cu oua si unt  care contine nuca, cacao si bucatele de rahat la pretul de 55 lei – (o bucata aproximativ 1 kg-1.2 kg  )

Rafaello –  ( bomboane delicioase din unt de 82 %, lapte praf , smantana. In interior contin alune de padure prajite) – pret 65 lei kg ( vor fi ambalate la cutie de 35 lei de un gramaj de 0.53 g ) sau de 1 kg.

 

Comanda se poate face pana in data de 13.04.2020 dar locurile sunt limitate. 

Prajiturile se vor ambala in conditii de igiena si curatenie  si se vor distribui GRATUIT pe raza orasului Tg Mures (daca comanda depastete suma de 50 lei )  in ziua de SAMBATA , 18.04.2020 intre orele 10-18.

Persoanele care au posibilitatea si  doresc sa le ridice de la laborator  in cursul zilei de vineri sau sambata sa imi spuna acest lucru.

Comenzile se preiau telefonic, cu nume, adresa si numar telefon. Telefon 0744-534478

Prezentare sortimente prajituri:

Cutia nr 1 :

Prajitura Iulia : prajitura cu blat subtire cu nuca, crema de vanilie , cu strat de nuca prajita si caramelizata

Prajitura Ispite Dulci– prajitura care contine o bezea cu nuca, strat de ciocolata cu lapte, crema de vanilie cu unt acoperita cu un strat de ciocolata.

Prajitura Albinita – prajitura cu foi cu miere, crema de vanilie si strat de gem acrisor caise sau maciese.

Prajitura cu foi de mac si crema de vanilie : -O prajitura delicioasa, o prajitura de casa cu foi de mac, foaie de bezea peste care se pune o delicioasa crema de vanilie cu unt de 82 %.

Bombe : pandispan aromat cu rom, stafide, ciocolata topita invelite dupa preferinta in nuca de cocos, nuca caramelizata sau bombonele.

Cutia nr 2 :

Prajitura Ispite Dulci– prajitura care contine o bezea cu nuca, strat de ciocolata cu lapte, crema de vanilie cu unt acoperita cu un strat de ciocolata.

Prajitura Snickers: Prajitura cu blat de ciocolata si nuca, crema de ciocolata cu nuca prajita invelita in strat de ciocolata.

Prajitura Valurile Dunarii: prajitura cu blat marmorat si visine, crema de vanilie invelita in strat de ciocolata.

Prajitura Zserbo (Jerbo) Prajitura cu foi fragede unse cu magiun de prune si caise presarate cu nuca si acoperite cu ciocolata si linii de ciocolata alba.

Bombe : pandispan aromat cu rom, stafide, ciocolata topita invelite dupa preferinta in nuca de cocos, nuca caramelizata sau bombonele.

Restul sortimentelor :

Sarah Bernard – bezea cu nuca, crema de ciocolata si cacao de calitate superioara alaturi de  unt de 82 %  invelite intr-un strat generos de nuca prajita si macinata grosier la pretul de 75 lei kilogramul.

Macarons –Macarons, un desert frantuzesc, cu gust intens de  migdale, realizat din faina de migdale  in diferite combinatii de gusturi si arome avand la baza o ciocolata italiana de cea mai buna calitate. Pret 160 lei kilogramul ( se ambaleaza in caserole de 0.5 kg sau 1 kg  )

Cozonac  clasic cu oua si unt  care contine nuca, cacao si bucatele de rahat la pretul de 55 lei – (o bucata aproximativ 1 kg-1.2 kg  ) – 55 lei kg 

Rafaello –  ( bomboane delicioase din unt de 82 %, lapte praf , smantana. In interior contin alone de padure prajite) – pret 65 lei kg ( vor fi ambalate la cutie de  0.53 g – 35 lei)

Pentru a va face idee ce inseamna aproximativ 1.5 kg prajitura va las 3 poze din anii trecuti… poze cu prajituri taiate, nu neaparat cele din sortimentul actual. Poze:

Si undeva la 2 kg cutia :