Oferta prajituri Paste Ortodox 16.04.2023

Oferta de Pastele ORTODOX  2023 pentru prajiturile de casa asortate este urmatoarea:

 1. Prajitura Ispite Dulci
 2. Prajitura Snickers
 3. Prajitura Iulia
 4. Prajitura Caramel
 5. Prajitura Regina Sofia
 6. Prajitura Albinita
 7. Prajitura cu foi de mac si crema vanilie
 8. Prajitura Valurile Dunarii
 9. Prajitura Kinder Bueno
 10. Prajitura Inspiratie
 11. Cuburi de ciocolata cu cocos
 12. Bombe cu ciocolata

Pregatesc cutii asortate din aceste sortimente .

Prajiturile vor fi taiate fasii , fiecare cutie continand 3-4 sortimente de gramaj aproximativ egal  , pretul per kg este 78 lei  / kg   plus  pret cutie ( 3 lei sau 5 lei in functie de marimea ei) .  Cutia pregatita  SI MINIMUL DE COMANDA va avea gramajul  de 1.5  kg aproximativ dar gramajul final  il stabiliti dvs in functie de necesitatile famiiei . O cutie poate cantari si 3-4 kg  sau ce gramaj doriti.

Comenzile se primesc pana cel tarziu DUMINICA  in data de 09.04.2023

Ridicarea comenzilor se face VINERI  , 14.04.2023 in intervalul orar  10-18 . Adresa : Strada Potopului nr 2 ( In spate la depozitul de covoare Tomek din zona Podeni) 

Pe langa aceste sortimente  voi mai face urmatoarele sortimente :

Macarons pret 200 lei ambalate in cutii de 0.5 kg

Sarah Bernard pret 100 lei   kg ( vor fi ambalate in cutii  de 0.5  )

Eclere cu dubla crema – 110 lei kg  ( vor fi ambalate in cutii  de 0.5  )

Cozonac  clasic cu oua si unt  care contine nuca, cacao si bucatele de rahat la pretul de 75 lei/ kg  – (o bucata aproximativ 1.2 kg-1.3 kg  )

Cozonac cu nutella  – un cozonac ciocolatos cu multa umplutura de ciocolata si nutella . Nutella adevarata si picaturi de ciocolata . 80 lei/ kg  – (o bucata aproximativ 1.2 kg-1.3 kg

Saratele crocante cu gust adevarat de casa  dupa o reteta veche traditionala din ingrediente naturale cu untura, cas ,cascaval  si mult bun gust . Se vor ambala in caserola de 300 g (ca in imagine) – 30 lei caserola 

Prezentare prajituri :

Prajitura Ispite Dulci– prajitura care contine o bezea cu nuca, strat de ciocolata cu lapte, crema de vanilie cu unt acoperita cu un strat de ciocolata.

Prajitura Snickers: Prajitura cu blat de ciocolata si nuca, crema de ciocolata cu nuca prajita invelita in strat de ciocolata.

Prajitura Iulia : ( Este o prajitura cu multa nuca, blat de nuca, crema de vanilie cu unt si strat de nuci caramelizate. )

Prajitura Caramel : O prajitura delicioasa pentru iubitorii prajiturilor cu nuca si caramel. Prajitura contine foi de bezea cu nuca, o crema fina de vanilie cu unt de 82 %, un strat subtire de caramel si este acoperita cu ciocolata caramel.

Prajitura Regina Sofia : contine trei foi diferite ( cacao, cocos, nuca ) alaturi de trei creme diferite : ciocolata, cafea si vanilie.

Prajitura Albinita – prajitura cu foi cu miere, crema de vanilie si strat de gem acrisor caise/ prune sau maciese.

Prajitura cu foi de mac si crema de vanilie : o prajitura de casa cu foi de mac, foaie de bezea peste care se pune o delicioasa crema de vanilie cu unt de 82 %.

Prajitura Valurile Dunarii : o prajitura dulce acrisoara ce contine  blat marmorat cu visine, crema de vanilie cu unt acoperita cu strat delicios de ciocolata.

Prajitura Kinder Bueno  :  O prajitura delicioasa care contine blat cu nuca, strat de Nutella,  crema de vanilie cu unt de 82 %, biscuiti si o crema fina de cacao acoperita cu un strat fin de ciocolata)  

Prajitura Inspiratie : Contine foi cu mac, crema de vanilie, crema de ciocolata si bucati de amarene in sirop.

Prajitura cuburi de cocos  : Sunt facute din blat (pandispan) alb si trecute prin  crema de cacao + ciocolata care are in compozitie si unt de 82 % . Cuburile taiate din pandispan se imbiba in sosul delicios de ciocolata si se trec prin nuca de cocos la final.

Bombe : pandispan aromat cu rom, stafide, ciocolata topita invelite dupa preferinta in nuca de cocos, nuca caramelizata sau bombonele.

Macarons (200 lei kg )

 

Sarah Bernard ( 100 lei kg )

Eclere ( mousseline de vanilie , cremeux de ciocolata , glazura ciocolata, carlionti de ciocolata si crispearls) -110 lei kg 

Cozonac clasic : ( 75 lei kg )

Cozonac cu Nutella si ciocolata  : ( 80 lei kg ) 

 

Comenzile se primesc pana cel tarziu in data de DUMINICA  09.04.2023

Ridicarea comenzilor se face VINERI  , 14.04.2023 in intervalul orar  10-18 ( Strada Potopului nr 2)

Pentru comenzi ma puteti suna la 0744-534478.

Pe langa prajiturile clasice fac si torturi la comanda, torturi tematice si orice dulciuri doriti.